לימור

תביעה נגד בוקינג בגין ביטול דירה יומיים לפני ההגעה וחלופה גרועה שקיבלנו

הזמנו חופשה מראש בקפריסין מבוקינג. יומיים לפני הגעתנו ליעד (כבר היינו בקפריסין) בוקינג שלחו מייל שהדירה מבוטלת והציעו לנו חלופות לא מתאימות (לא ליד חב״ד). לבסוף מצאו לנו חלופה (לאחר שיחות רבות ומיילים) וכשהגענו אליה נוכחנו לדעת שהתנאי לינה מחפירים ולא תואמים את הדרוש, לא מבחינת גודל או תנאים (כמו מזגן פועל ומרחב מחיה). בוקינג טענו שאין מה לעשות. נאלצנו להשאר בדירה הזו (ערב שבת) 3 ימים. הטיול שלנו נהרס! פנינו לבוקינג אך היחס היה גרוע. ברצוננו לתבוע

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

לימור, שלום רב, ניתן לתבוע את בוקינג בארץ. אם הם הפרו את התחייבויותיהם את יכולה להגיש תביעה בארץ – כולל בית המשפט לתביעות קטנות. שנה טובה