אלי

תביעה כנגד חברת שילוח אמריקאית - שאיבדה את החבילה שלי.

שלחתי חבילה מחנות בארצות הברית לחברת השילוח באמצעות פדקס. לפי נתוני המעקב החבילה התקבלה בחברת השילוח ונחתמה על ידי עובד החברה. בהתכתבויות מיילים עם נציג החברה הוא אישר שקיים עובד כזה בשם הזה בחברה.וטען שאם לא ימצאו את החבילה הם יחזירו לי את הכסף . במשך חודש הוא מושך אותי בכל שבוע מבקש עוד זמן כדי לחפש את החבילה במחסן .ואחרי חודש טוען שזה הועבר לטיפול ההנהלה לבדוק החזר. השאלה היא מה קורה במידה ויתעלמו מהבעיה - ולא יחזירו את הכסף של החבילה(300$) - ומה קורה במידה וימשיך להתחמק על ידי מיילים עם תירוצים. האם ניתן להגיש תביעה קטנה לבית משפט בארציות הברית לגבי פיצוי על אובדן החבילה ופיצוי על הסחבת וההתחמקויות ? ואיך ניתן לבצע את זה בפועל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלי, שלום רב, הגשת תביעה בארה"ב תעלה לך הרבה יותר משווי החבילה.