יובל

חיוב באשראי על מלון ברומא

שהיתי במלון ברומא במרץ 17 ועכשיו בנובמבר אני מזהה בחשבון חיוב על סך 380 יורו מאותו מלון , כשיצרתי קשר עם בעל המלון הוא כתב לי שזה תקלה שהיתה להם במחשב ויום אחרי החיוב אני כבר אראה את הכסף. כמובן שהכסף לא חזר ,יצרתי קשר עם אתר בוקינג שדרכם הזמנתי את המלון והם אמרו לי שהם הפסיקו לעבוד עם המלון הזה כי הם גילו שהוא מבצע הונאות באשראי , עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לתבוע את המלון על שימוש בפרטי האשראי ששימשו רק לפיקדון! (השהות כמובן שולמה)

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יובל, שלום רב, אני מציע שתפנה לחברת האשראי ותבקש לבטל את החיוב עקב הונאה. אולי זה יצליח. הגשת תביעה באיטליה תעלה לך הרבה יותר מההפסד, שלא לדבר על הוצאות וצורך לנסוע ולהעיד שם.