אוריאל כהן

מעוניין לתבוע את אקספדיה

שלום רב, אנחנו כרגע בחופשה שהתחילה אתמול ברגל שמאל. סגרנו 4 לילות במלון בלןנדון עם אקספדיה (hotels.com). החדר כפי שרשום בחשבונית של אקספדיה, בגודל 13 מטר מרובע, אך בפועל קיבלנו חדר קטנטן בגודל פחות מ9 מטר (לי ולאישתי). אין חדרים פנויים בכל איזור המרכז כולל המלון שאנחנו נמצאים בו כרגע, אז הפיתרון היחיד שהציעה אקספדיה הוא לפצות אותנו ב100 דולר (פחות מרבע מעלות המלון). זה מגוחך מאחר ואנחנו ממש סובלים פה. האם לקחת את הפיצוי? האם להגיש תביעה? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אוריאל, שלום רב, איני יכול להמליץ לכם אם להגיש תביעה או לא בלי נתונים, אולם עליכם להביא בחשבון שהגשת תביעה וניהולה יעלו הרבה, יימשכו זמן רב והתוצאה אינה מובטחת.