מזל

שולמה הזמנה כולל ארוחת בוקר שהגענו למלון נאמר לנו שהזמנה כוללת רק לינה

הזמנו באפריל 4 לילות לינה+ ארוחת בוקר לחודש יוני, שהגענו למלון שילמנו ונאמר לנו שהזמנה לא כוללת ארוחת בוקר (יש לנו צילום מסך שכתוב במפורש "ארוחת בוקר כוללת") התשובה הייתה שנשלח לנו אישור הזמנה במייל ששם לא רשום כולל ארוחת בוקר. האם יש עילה לתבוע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מזל, שלום רב, בהנחה שמדובר במלון בחו"ל ושההזמנה נעשתה ישירות ממנו (כך עולה משאלתך) עלות התביעה תהיה הרבה יותר מההפסד שנגרם לכם.

מזל

עילה לתבייה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

עילה כנראה יש, אבל אין כדאיות לתבוע