איתן

שלום רב, איך ניתן להגיש תביעה לבוקינג ישראל.האם יש כתובת מייל וטלפון

הזמנה שאושרה לא כובדה ונאלצתי להזמין מקום אחר,הרבה יותר יקר ופחות טוב ומתאים והם מתנערים מאחריותם בטענה שבעל המקום לא כיבד את ההזמנה והוא טוען שהם ביטלו ואני הניזוק.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

איתן, שלום רב, אמנם אפשר להגיש תביעה נגד בוקינג לבית משפט בישראל, אבל צריך למסור אותה למשרדיהם בהולנד. לשם כך צריך לבקש מבית המשפט רשות להמציא את כתב התביעה מחוץ לתחום השיפוט (כלומר מחוץ לישראל) ולאחר שתתקבל הרשות למסור אותו על פי הוראות בית המשפט.