נטלי

רכשתי דרך אתר FIT AFFINITY ערכה לחיטוב והרזיה ועוד לפני שרכשתי התכתבתי איתם במיילים ואמרתי להם שבעבר סבלתי מדפיקות לב חזקות משתייה מרובה של ג'ינג'ר ו

רכשתי דרך אתר FIT AFFINITY ערכה לחיטוב והרזיה ועוד לפני שרכשתי התכתבתי איתם במיילים ואמרתי להם שבעבר סבלתי מדפיקות לב חזקות משתייה מרובה של ג'ינג'ר ורציתי לוודא שזה לא יזיק לי ושלא יכלול כמובן ג'ינג'ר קיבתי מענה מהם שהמרכיבים טבעיים ואין תופעות לוואי. כשקיבלתי את המוצר ולקחתי בדיוק את אותה כמות הכדורים שהמליצו שזה 5 כדורים בבוקר. חשתי רע דפיקות לב חזקות התחלתי להזיע ונהיה לי קוצר נשימה עד שבלילה לא יכלתי לנשום כלל ולישון והועברתי למיון. האם אוכל לתבוע אותם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נטלי, שלום רב, חלק משאלתך חורג מתחום הפורום. בעקרון, את יכולה להגיש בארץ תביעה נגד האתר אבל תצטרכי לקבל רשות מבית המשפט למסור את כתב התביעה באוסטרליה. לעצם השאלה אם יש תביעה, זה תלוי בשאלה אם נגרם לך נזק ומן הסתם תעלה השאלה אם לא היית צריכה לבדוק את המרכיבים לפני השימוש, דהיינו מה החלק שלך באחריות לכל העניין