חגי טל

תביעה נגד מלון בקפריסין

אני הזמנתי מלון בקפריסין דרך האתר אינטרנט של המלון עצמו, האתר הוא בעברית עם סיומת של ישראל (co.il), וכשהגעתי למלון עשו לנו אובר בוקינג. רק אחרי יום וחצי של מלחמה עם מנהל המלון קיבלנו חדר במלון שבו היינו אמורים ללון מלכתחילה אך קיבלנו חדר פחות טוב, לא זה שהזזמנו מראש. כנגד מי נדרש לנהל את התביעה? נגד המלון? נגד הבעלים של המלון (איסתא ופתאל)? נגד האתר? תודה על ההתיחסות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, לפי דבריך כנראה שיש להגיש תביעה נגד המלון. תשובה מוחלטת ניתן לתת רק לאחר בדיקת כל הנתונים העובדתיים. יחד עם זאת, כאי לשקול היטב הגשת תביעה ובעיקר עלויות לעומת תוחלת.