יעלה

האם ניתן לתבוע את עליאקספרס

הזמנתי עגלת תינוק דרך עליאקספרס לפני הלידה. לאחר הלידה פתחתי אותה שמתי את התינוק ופתאום היא נפלה ונוכחתי לדעת שהיא תקולה. במזל הילד לא נפצע! עבר הזמן של פתיחת בקשת החזר מהמוכר אז פניתי לשירות לקוחות של עליאקספרס ואלא מושכים אותי באף כבר יותר משבועיים ואומרים שביקשו בשבילי בקשת פיצויים על הסכום אך אין תשובה. הסכום אינו קטן ועומד על כ 2700 שקל לערך. במידה ואני רואה שהם לא מחזירים לי כסף, האם ניתן לתבוע את עליאקספרס?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יעלה, שלום רב, את יכולה לתבוע את המוכר. עלי אקספרס אינם המוכרים ואין לך עילת תביעה נגדם. בכל מקרה, תביעה משפטית על סכום של 2700 ₪ תעלה לך הרבה יותר משוויה. מומלץ למצות את הטיפול עם שירות הלקוחות של עלי אקספרס. להם יש כוח מול הספק כי הם יכולים לחסום אותו, לכן תשכנעי אותם שהמוצר נשלח פגום כדי שהם יטפלו עם המוכר. שנה טובה