ורד חזאזי

תביעה בחול השכרה דירה פריז

השכרנו דירה בפריז דרך בוקינג למשפחה הגענו לפריז אחרי הזמן שקבעו לנו ורצינו לשלם 30 יורו בגין האיחור כמו שהם דרשו ויצרנו קשר איתם כמו שיבקשו והםהמתינו לנו חצי שעה ואז ניתקו איתנו קשר בלילה וישנו בחוץ כל המשפה ברחוב עם ילדים כל הלילה ישנו בחוץ עד שעה 12 בצהריים למחרת פתחו לנו את הדירה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ורד, שלום רב, הכל תלוי, כמובן, בתנאי ההזמנה. אם בתנאי ההזמנה נאמר שאין אפשרות לקבל את הדירה אחרי שעה מסוימת ואתם לא עמדתם במועד – כנראה שאין מה לעשות.