מידן

2 שאלות על משפט בינלאומי ועל כסף בארנק אלקטרוני

יש לי כסף בארנק אלקטרוני בשם פייזה -זה אמנם לא הרבה כסף רק 110 דולר ,אבל לפי מה שאני מבין האתר עצר את התשלומים ולא מעביר לאף אחד כסף, לפי התגובות ברשת ,האם ניתן לעשות משהו ולהוציא הכסף בכל זאת?(למרות שזה לא כזה נורא כמו שאמרתי הסכום הוא נמוך)

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מידן, שלום רב, אין פתרון משפטי ריאלי לחובות בסדר גודל של 110 דולר, ובוודאי כשמדובר בחוב של מישהו ממדינה אחרת. רק העלויות של בירור העניין תהיינה גבוהות בהרבה מהחוב.