סימה

חשש לתביעה מחברה מחול

שלום, בצעתי הזמנה אונליין מאתר מארהב. החבילה נשלחה דרך חברת שלחויות שגובה עמלה על שיחרור מהיר מהמכס. לא ידעתי שזה קיים ובנוסף גם זה לא משתלם לי לשלם את העמלה שהם דורשים. סירבתי לשלם וביקשתי החזר כספי מהספק בחול, הספק זיכה אותי ונטש את החבילה שכרגע מחכה להשמדה. שאלתי היא כזו, מה קורה אם כרגע אני משלמת את העמלה של החברת שליחויות ולוקחת את החבילה למרות שהספק זיכה אותי. הספק ידע כמובן שקיבלתי את החבילה. האם הם יכולים לתבוע אותי? מה הסיכון פה? אשמח למענה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

סימה, שלום רב, אם תנהגי בדרך זו תבצעי תרמית כלפי הספק.

סימה

אוקיי, אבל זו חבילה שמיועדת להשמדה. אני רק רוצה לדעת למעט התרמית האם יש חשש לתביעה או משהו אחר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ראי תשובתי הקודמת

סימה

אשמח לדעת בכל זאת מה הסיכון. אני לא בטוחה שאני רוצה לעשות זאת, אבל קצת מכעיס שהם מעדיפים להשמיד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

סימה, שלום רב, הם מעדיפים להשמיד את החבילה כי, כנראה, שוויה אינו מצדיק את התשלום להשבתה לארה"ב. זה אינו משנה את המצב שאם "תקחי" אותה עכשיו תבצעי תרמית כלפיהם. זו אמורה להיות תשובה מספקת.

סימה

תודה רבה