איתי ענו

חברה בחול סוחטת ממני כסף

הזמנתי מהם אייפון שעולה 1900 שקל לאחר מכן שהטלפון הגיע לארץ הוא לא נכנס כי הוא הוחזק בשל ביטוח והם רצו שאני אשלם עוד 1100 דולר לביטוח והעברתי להם את הכסף עד עכשיו אנחנו עומדים על 5900 שקל היום הם אמרו לי שהטלפון לא יכול להגיע לבית שלי עד שאני לא אשלם רישיון מכס שעולה איך אם לא 1850 דולר אני צריך את עזרתכם דחוף בבקשה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

איתי, שלום רב זה נשמע רע. לא אתפלא אם אין חברה, אין אייפון ובוודאי שאין בארץ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

איתי, שלום רב זה נשמע רע. לא אתפלא אם אין חברה, אין אייפון ובוודאי שאין בארץ.