אורנה לוטן

חיוב כפול של מלון בורנה - בולגריה שהוזמן דרך חברת בוקינג

הזמנתי מלון בורנה בולגריה דרך בוקינג הגעתי למלון נתתי את הויזה כפי שביקשו וכשהגעתי הבייתה ראיתי שיש לי 2 חיובים יום אחרי יום. אני בטיפול מולם אומרים שלא היה חיוב שני רק חיוב מוקפא הוכחתי להם שיש לי שני חיובים וגם חברת CAL ציינה לי שאין לי זיכוי מהם ועדיין מספרים לי סיפורים ולא מזכים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אורנה, שלום רב, אני מציע לך לנסות לטפל בעניין דרך בוקינג וחברת האשראי. הפתרון המשפטי במקרים כאלה אינו יעיל: העלות של תביעה משפטית בחו"ל אינה פרופורציונלית לסכום המדובר.