נעמה טיין

רכשתי אטרקציה למפלי הניאגרה בקנדה בשווי 95 דולר

הגעתי כ15 דקות ויותר לאיזור נקודת האיסוף. בטלפון הפסיק לעבוד הGPS שלא זיהה את המיקום הספציפי שלי. על פי google maps הייתי במרחק 4 דק' מנקודת האיסוף. חיפשתי על טופס ההזמנה מספר טלפון להתקשר אל מפעילי האטרקציה. ולא היה באף מקום. לא על דף ולא באתר.... את בית המלון ממנו יצאה האטרקציה איתרתי אחרי שלוש שעות שבהן ויתרתי על אופציה להצטרף באוטובוס עצמאית ולקבוע עם הקבוצה מקום איסוף אלטרנטיבי... לא יצרו איתי קשר מבוקינג או מהאטרקציה. לא ביררו איפה אני.... כלום. סביבות ה300 שקל. לאחר שבוע החלטתי שאני חייבת להתקשר לברר זאת בעצמי. באתר בוקינג היו שני מספרי טלפון בלבד. אחד ישראלי, ואחד היה רשום בינלאומי. מאחר שהייתי בקנדה- הסקתי שמספר בינלאומי יהיה תקין. אומנם הסים לא היה מותאם לחו"ל אך ביצעתי שיחה של דקה שתיים בקנדה לפני כן... לאחר המתנה ארוכה מהרגיל נציג הודי נחמד אמר לי שעלי להגיש בקשה באתר... והכווין אותי לקישור ספציפי לשליחת הודעת. מילאתי את הפרטים בקישור וניסיתי לשלוח את הודעה. לא עבד. ניסיתי מטלפון אחר.. מדפדפן אחר. לא עבד... ממש גזלה.. חצי שעה אחרי התקבל אצלי טלפון שהשיחה שהייתה 40 דק' על הקו עולה 800 שקל!!!!! כל זה ועדיין היום אני מחייגת לבוקינג מישראל ממתינה 25 דק' עד למענה.... נציגה ערביה ממתחילה לתשאל. מתנתקת לה השיחה והיא לא חוזרת אלי... גועל נפש

נעמה טיין

ושכחתי לציין.. בכתובת היחידה שהופיע בדף ההזמנה כתובת בית המלון שממנו יצאה האטרקציה לכאורה, לא היו שום פרטים למסור על המארגנים או על החברה...

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נעמה, שלום רב, אם הבנתי נכון לא הגעת בזמן לנקודת היציאה של האטרקציה. אם אכן כך היה, אין לך טענה משפטית תקפה כלפי המארגנים. באשר לשיחת הטלפון – אם השתמשת בחו"ל בסים ישראלי בלי שרכשת חבילת התקשרות בינלאומית היית אמורה לדעת שהשיחה תהיה יקרה מאוד.