אורנית

תביעה נגד חברה בין-לאומית

אני עובדת כפרילנס בחברה בין-לאומית שאין לה משרדים בישראל ומעסיקה עובדים בכל העולם (connect.appen.com) לאחרונה התחלתי לעבוד בפרוייקט של חברת google )שהיא בעצם לקוח) דיווח שעות נעשה באופן עצמאי במערכת שלהם אך בסוף כל חודש נעשית בדיקה דרך ממשק הלקוח על כמות המשימות שהעובד ביצע בפועל ואם אין התאמה העובד מקבל דחייה של החשבונית לתיקון יש בעיה חוזרת, שקיימת אצל רוב העובדים שאין חפיפה והפערים הם משמעותיים. אין יותר מדי עם מי לדבר בחברה הזאת על מנת שהבעיה תתוקן ויוצא שבכל חודש אני מפסידה סכומים משמעותיים. רציתי לדעת איך עלי להתנהל על מנת להגיש תביעה נגדם. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אורנית, שלום רב, על מנת לענות על שאלתך יש לבדוק את הסכם ההתקשרות (בין אם הוא הסכם אינדיבידואלי או שהסכמת לתנאי ההתקשרות שבאתר שלהם). מדבריך עולה שזו בעיה של עובדים רבים – אם זה כך כדאי לארגן קבוצה שתפעל במשותף.