טוניצה

שבירת כתף בחו"ל בספא

בינואר 2019, נסעתי לעיירת ספא פישטני בסלובקיה, אחרי 4 ימים בזמן שסיימתי טיפול, ירדתי מי מיתת הטיפול , הפיזיוטרפיסטית שהיתה בחדר לא עזרה לי לרדת ושמתי את הרגל ליד השרבראב ונפלתי. באותה נפילה שברתי את הכתף שמאול בשתי מקומות. לקחו אותי לבית-חולים ולאחר צילומים, אמרו לי לקנות תומך יד ( אורטזה ) ולהחזור הביתי. האם יש דרך לתבוע אותם על גרימת נזק וסבל רב. עד היום כואב לי המקום אחרי שעשיתי המון פיזיוטרפיה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

טוניצה, שלום רב, את שואלת אם את יכולה לתבוע בגין נזק שנגרם לך מנפילה בזמן שירדת ממיטת טיפול. התשובה תלויה בשאלה אם הייתה רשלנות של הספא בו היית, ומשאלתך לא ברור אם הייתה רשלנות. העובדה שהפיזיותרפיסטית לא עזרה לך לרדת מהמיטה אינה בהכרח רשלנות, משום שמרבית המטופלים אינם נזקקים לעזרה כזו. אני מציע לך לבדוק אם אין לספא ביטוח המכסה תאונות אישיות של הפציינטים. בכל מקרה, את השאלה אם יש אפשרות תביעה ומה סיכוייה צריך להפנות לעורך דין סלובקי.