פטשניק ציפורה

החזר דמי רישום לטיול מאורגן

בעלי ואני בני 68 ו 69 נרשמנו לטיול מאורגן בחברת תיירות ישראלית ושילמנו דמי רישום לטיול. הטיול צריך להיות ארה"ב וקנדה וכולל בין השאר גם שייט באוניה. עברו חודשיים ממועד הרישום ואנו מפחדים לנסוע בגלל הקורונה ומבקשים לבטל את הטיול. האם יש לנו זכות לקבל את דמי הרישום חזרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

צפורה, שלום רב, שאלתך אינה בתחום הפורום אלא בתחום של דיני צרכנות. על כל פנים, התשובה לשאלה תלויה, בין היתר, בפרטים שאינם כלולים בשאלתך