יובל ס

עליה לתביעה נגד אקספדיה

שלום, עקב ביטול טיסה של אלעל לפראג, לא יכולתי להגיע למלון שנקנה כחלק מחבילה כוללת באתר אקספדיה. פניתי אליהם מספר פעמים בצ'ט בבקשה להחזר כספי, הם כמובן לא הסכימו. ב 9 ליוני פניתי אליהם בבקשה לבקש וואצ'ר למלון או לשנות את תאריכי ההזמנה למועד עתידי (ההזמנה המקורית הייתה לתאריך ה 10 ליוני). הם לטענתם דיברו עם המלון ואז הפנו אותי לדבר ישירות עם המלון לשינוי תאריכים ובכך שיקרו ומשכו זמן, ועד שקיבלתי תשובה מהמלון שהם לא אחראים על שינויי תאריכים אלא אקספדיה, התאריך היה כבר מעבר למועד ביצוע הצ'ק אין. אקספדיה טענו בפניי היום במייל שמכיוון שתאריך הצ'ק אין למלון היה אתמול, לא מגיעה לי האפשרות לשינוי תאריכים להזמנה. כאשר שלחתי להם צילומי מסך של הצ'ט עם הנציג מהאתר שלהם עם תאריך בתוך הצ'ט של ה 9 ליוני- הם הסתכלו על התאריך של שעון המחשב שלי מהיום כאשר ביצעתי את צילום המסך והחליטו שהשיחה עם הנציג בוצעה היום ולא מגיע לי החזר. בקיצור הם משקרים (בצורה מביכה יש להגיד) ומנסים להתחמק מלתת לי להזמין שוב בתאריכים אחרים. האם יש לי מה לעשות בנושא? תודה יובל

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יובל, שלום רב, אני מניח שגובה הנזק הכספי אינו מצדיק תביעה משפטית ואת העלויות הכרוכות בה. אני מציע למצות את הדרך לבירור תלונות לקוחות שמציעה אקספדיה. בהצלחה