נועם כהן

קניתי כרטיסי טיסה לליסבון עם טאפ אייר פורטוגל באמצאות אי דרימס ,ב-מאי 2020 ,וביטלו לי את הטיסות .

קניתי כרטיסי טיסה לליסבון עם טאפ אירר פורטוגל באמצאות אי דרימס ,במאי 2020 וביטלו לי את הטיסות בגלל הקורונה ,ולא קיבלתי החזר כספי עבור הטיסות שבוטלו ,וגם לא קיבלתי פיצוי לטיסות במועד אחר .

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נועם, שלום רב, משאלתך לא ברור אם ולמי פנית בעניין ההחזר ומה התשובה שקיבלת. בדרך כלל פנייה לחברת התעופה או למי שממנו רכשת את הכרטיסים מספיקה. על כל פנים, אם קיבלת תשובה שלילית צריך לבדוק את הנימוק.