מנשה נקי

תביעה נגד בוקייניג על תשלום

הזמנתי 2 חדרים במלון, קיבלתי אישור הזמנה למייל,כשהגעתי נאמר לי ע"י הקבלה שהוזמן רק חדר 1, לא עזר 1לי גם הוכחת המייל שקיבלתי מהחברה והטלפונים הרבים, בסוף בשעה 12 בלילה נאלצתי לחפש מלון אחר כי המלון היה מלא(המלון באטלנטיק סיטי ארה"ב)

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מנשה, שלום רב, בהנחה שאתה שואל אם אתה יכול לתבוע – לא כתבת מה הנזק הכספי שלך. על כל פנים, עלייך לדעת שתביעה נגד בוקינג (או כל גורם מחוץ לישראל) היא הליך יקר גם אם אתה מגיש אותה בבית המשפט לתביעות קטנות. את התביעה יהיה צריך למסור לבוקינג בהולנד, מתורגמת (אחרי שבית המשפט בארץ יחליט למסור אותה להם ויורה על דרך המסירה). יכול להיות שגם אם תגיש את התביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, ללא עו"ד, העלויות והזמן לא יצדיקו את התוצאה.