מרדכי

ביטול מלון ע״ י בוקינג שבוע לפני הגעה אליו

לפני שלושה חודשים הזמנתי מלון באמאלפי דרך בוקינג, שבוע לפני הגעתי קיבלתי הודעה מבוקינג שההזמנה מבוטלת בגלל אובר בוקינג, בגלל הביטול הזה נאלצתי למצוא במלון שהוא ברירת מחדל ברמה הרבה פחות טובה, עם אינספור מדרגות וחדר פיצי, פשוט נהרס לי הטיול,

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מרדכי, שלום רב, בהנחה שאתה שואל אם אתה יכול לתבוע – כנראה שכן, ואני ממליץ שתלך לייעוץ לעו"ד המכיר את התחום, עם כל המסמכים כדי לבדוק את המקרה שלך ולייעץ לך מה לעשות.