אווס חאג יחיא

חברה hlalbooking מסרבת להחזיר לי כסף

הי, רכשתי כרטיסי בית מלון באנטליה דרך אתר halalbooking העסקה בוצעה בלילה אחרי חצות ואחקי 10 דקות אפילו פחות ביטלנו את ההזמנה. ביצוע ההזמנה הייתה ב 02.07 ותאריך טיול היה ב 07.07. שלמנו את חצי הסכום שהוא בערך 4500 יורו וגם כן זכור לי ב- 100% שהוספתי עוד כסף על תנאי ביטול נוספים ... שלחתי להם מייל והם מסרבים להחזיר לי כסף למרות שבאמת אחרי פחות מ- 10 דקות ביטלתי את ההזמנה (אין סיכוי בעלום שב 10 דקות כבר החברה צד שלישי קבלו אישור או תשובה סופית על ההזמנה שלנו). אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ומה אפשר לעשות תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אווס, שלום רב, התשובה לשאלתך היא בתנאי העסקה שהיית אמור לקבל אחרי ביצועה. בכל מקרה, תשומת לבך שעל פי חוק הגנת הצרכן העסיקה לא ניתנת לביטול מכיוון שאין 7 ימי עסקים לפני תחילת הטיול.