טארק ניקולא

אי תשלום דוחות באיטליה

שלום היתי באיטליה ברומא , בשנת 2018 השכרתי רכב ועשיתי עבירה נכנסתי בכביש שאסור לכנס אליו , בהלוך היה 3 מצלמות ובדרך חזרה 3 מצלמות על ימוים אז קבלתי 12 דוחות , אחרי שחזרתי מחול ראיתי חיוב באשראי והבנתי שזה על דוחות שבצעתי אחר כל שלחו לי מכתבים לשלם ולא שלמתי ואז בשנת 2020 קבלתי מכתב מעורך דין יצחק אילת לשלם 9508 ועוד מכתב 1839 על העבריות וגם לא שלמתי השאלה האם אני יכול לכנס למדינות איחוד האירופי או לא !?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

טארק, שלום, יש סיכון אך כדי לקבל תשובה מדויקת ומוסמכת יש לפנות לעו"ד שם, עם כל הפרטים.