יפית מלכוב

Agoda תביעה בשל אי החזר כספי ועוגמת נפש

הזמנתי חדר דרך אפליקציית Agoda בהזמנה חויבתי כבר בכרטיס והיה כתוב ההזמנה בוצעה אני מגיעה למלון הם אומרים בטח זה עדיין לא נקלט במערכת תחזרי בצהריים חזרתי עדיין לא מופיעה להם ההזמנה ה במערכת מחכה מחכה בערב הם הואילו בטובם לשלוח לי את הזמנת פרטי החדר וכתוב בה ההזמנה בוטלה בהצלחה משהו שלא רציתי ולא ניסיתי כיוון שהייתי חייבת חדר מפה לשם הייתי יום אחד ולילה בלי חדר הם ציינו שההחזר הכספי יתבצע עד כ30 יום עברו כבר 3.5 חודשים וההחזר לא בוצע אז יש כאן גם עוגמת נפש גם אשמח לתשובה מטעמך

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יפית, שלום רב, את זכאית, כמובן, להחזר. יכול להיות שבנסיבות המקרה שלך את זכאית גם לפיצוי על עגמת נפש, אבל כדי לקבל פיצוי כזה צריך להגיש תביעה בבית משפט והמאמץ והעלויות לא יצדיקו את הפיצוי, גם אם בסופו של דבר תקבלי אותו.