לינדה

תביעת אזרח ישראלי בבית משפט אזרחי בארה"ב

האם בית משפט אזרחי בארה"ב הוא פורום נאות לתבוע בו תושב אזרח ישראל שמתגורר בישראל ברציפות מאז שנת 1991? כאשר התביעה טוענת שהליך משפטי שנערך בארץ (גירושין, מזונות) בשנת 1995 היה לא תקין.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום לינדה, לא ניתן לתת תשובה כללית לשאלתך. על מנת לענות לך יש צורך לבדוק את המסמכים הנוגעים להליכים המשפטיים בארץ, את הטענות המועלות כנגד ההליך ואת אופי התביעה, ולדעת באיזו מדינה בארה"ב מדובר. יש צורך להתייעץ גם עם עו"ד מאותה מדינה בארה"ב.