אבשלום

הקמת חברה בקליפורניה לוס אנג'לס

הי ברצוני לדעת איזו חברה להקים אם אני אהיה הבעלים היחיד לחברה שעסקיה גודלים כל חודש ? מה המיסוי על חברות ? על דבידנטים ? על המשכורת שלי בחברה ? האם מותר לי להקים חברות נוספות על שמי וכל חברה תשלם מס כגוף עצמאי לגמרי ? בתודה אבשלום

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום אבשלום, התשובות לשאלותיך תלויות בנסיבות והעובדות המדויקות הקשורות לעסקיך ולפעילותם, ואתה זקוק לייעוץ פרטני של עו"ד מקומי. אם תרצה אוכל להמליץ לך על עו"ד ב LA שזו מומחיותו.