אתי טפירו

חיוב הגעה לעבודה במשרד פרטי

שלום. אני עובדת במשרד חקירות פרטי המונה את הבוס שלי ואותי בלבד. למרות כל ההגבלות וההחמרות, הבוס מחייב אותי להגיע למשרד ברמת גן ולעבוד כרגיל 8 שעות. אני בחשש כי אני עלולה להידבק וגם לחטוף דו"ח. אין לי אישור עבודה מסודר. ואני גם לא יודעת אם מקום העבודה שלי מוגדר כחיוני. מה עלי לעשות???

עו"ד אורנה שמריהו

נכון להרגע אין הגבלות על מקומות עבודה מתחת ל - 10 עובדים, ולכן, עליך להתייצב לעבודה, או להגיע להסדר כלשהו עם המעסיק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה