שרון שרון

הבת שלי חזרה מטיול אחרי צבא

דבר ראשון היא עבדה כחצי שנה ב 18 חודש אנחנו בודקים זאת מול המעסיק אם השלימה 6 חודשים מלאים. אז תהיה זכאית ל 25 יום בניכוי 5 ימים ראשונים. השאלה היא מה עושים אם היא לא תוכל לעבוד חודשים רבים כי סוגי העבודה שלה יהיו סגורים או קושי למצוא עבודה (מלצרות לדוגמא). 1 האם היא תוכל לתבוע באופן כלשהו במידה ולא השלימה 6 חודשי עבודה. 2. ובמידה וכן צברה 6 חודשים מה קורה מעבק ל 25 יום. תודה רבה

עו"ד אורנה שמריהו

גובה המענק תלוי בהכנסותיה, אך חזרה מחופשה מטיול לאחר צבא, לא מהווה נסיבה בגינה היא זכאית לתשלום דמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה