לימור

האם עובדת שנמצאת בבידוד ונותרו לה רק 3 ימי מחלה מי משלם על זה

היי, רציתי לדעת האם עובדת שנותרו לה רק 3 ימי מחלה ? מה עושים במצב הזה. מי משלם על זה העובד או המעביד?

עו"ד אורנה שמריהו

אם אין לך צבירת ימי מחלה, ואת נדרשת להיות בבידוד, כעת אין הנחיות מצד המדינה מה עושים במצב זה. בכל אופן, נכון להרגע, אין המעסיק מחויב בתשלום ימי מחלה כאשר אין לעובד ימי מחלה צבורים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה