מאיר פשחצקי

אי תשלום שכר תקופת הקורונה

שלום רב אני עובד בבית מלון כ-23 שנה .בעקבות משבר הקורונה המלון נסגר ב-15/3 ונכון להיום עדיין סגור.את השכר עד לחודש מאי קבלתי כנגד ימי חופשה צבורים.נכון לחודשים יוני ויולי הוחלט שלא לשלם לי שכר מבלי ליידע אותי (להערכתי מתוך כוונה שלא להכניס אותי ליתרת ימי חופשה שלילים)במהלך כל התקופה לא הוצאתי לחל"ת (אני מעל גיל 67).שאלתי האם המלון רשאי שלא לשלם לי שכר?אבקש לציין ששום גורם במלון לא פנה אלי ולא עדכן אותי למהלך החד צדדי.תודה

עו"ד אורנה שמריהו

מדוע לא מפנים אתכם לקבלת דמי אבטלה, ממליצה לך לבקש חל"ת ולפנות אל ביטוח לאומי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה