שימרית אב

חלת בקורונה לעובדים במוקד

שלום, אני עובדת כבנקאית במוקד של בנק ויש לי ילדה בת 3 החל מחודש יוני איפשרו לנו לעבוד מהבית בסגר הנוכחי הבנק לא מאפשר יציאה לחלת בגלל האפשרות שניתנה לעבוד מהבית, האם למרות זאת ניתן לצאת לחלת בעקבות אופי העבודה שלא באמת מאפשר לעבוד (שיחות נכנסות ברצף והפסקות מוגבלות לפי שעות עבודה)ועם זאת להשגיח על ילדים קטנים בבית?

עו"ד אורנה שמריהו

חל"ת ניתן בהסכמת המעסיק ולא ניתן לחייב את המעסיק להוציאך לחל"ת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה