לימור

חופשת קורונה בכפייה,

שלום, המעסיק מחייב אותי לשלם עבורו את ימי חופשת הקורונה כפי שנקבע באותה תקופת מרץ אפר'-מאי 2020 תקנת חירום שנחתם במשק הישראלי לאותה תקופת "עובד שמעסיקו הוציא אותו לחופשה כפויה *בין התאריכים 22.03.20202 עד 18.04.2020* *או בין התאריכים 19.04.2020 עד 02.05.2020* היה רשאי לנצל עוד 14 ימי חופשה עד לסוף שנת 2020 (כולל החופשה המרוכזת בחג סוכות, ימי חג וערבי חג שבהם מקום העבודה של העובד סגור), גם אם לא עומדים לרשותו ימי חופשה צבורים, והוא יוכל לגרור את יתרת ימי החופשה השלילית עד ליום 01.01.2022. *לשאלתי; האם ניתן לבטל את ימי חופשת הקורנה אשר נכפו עלי. (בסוג עבודתי אין חופשות עתידיות. עוזרת הוראה) יש הרבה תקנות חירום, האם יש שינויים של תקנות חדשות בנושא ? תודה על עזרתך לימור

עו"ד אורנה שמריהו

לא ניתן לבטל את חופשת הקורונה, היות וכבר ניתנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה