שיראל

חובת המעסיק לבקש בדיקה שלילית לאחר שעובד חלה בקורונה וחזר מהעבודה

שלום רב, ביקשתי מהמעסיק שלי שיבקש אישור שלילי לקורונה מעובד שחוזר לעבודה לאחר שחלה בקורונה, המעסיק כעס על הבקשה שלי מאוד, איים בפיטורין שלי, שאלתי היא האם לא חלה על המעסיק חובה לבקש מעובד שהחלים תעודה שלילית לטובת בטחון העובדים האחרים שלו? אני חושבת שהבקשה שלי היתה לגיטימית לחלוטין,, תודה

עו"ד אורנה שמריהו

אכן על המעסיק לבקש, אך יש גם מידת אימון בעובד שאומר שהוא שלילי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה