עמית

קבלת דמי יעוץ מחול

אני יועץ למספר חברות כעצמאי במסגרת עבודתי אני מקבל חלק מדמי הייעוץ בהעברה בנקאית מחול ברור שכספים אלו חייבים במס הכנסה אך בעייתי היא עם הבנק המבקש שאתן לו את העתקי הקבלות שאני מוציא ללקוחות האם יש לי חובה חוקית למלא את בקשת הבנק

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! כמובן שישנה חובה חוקית לעשות כן שכן סירוב יוכל להתפרש כסירוב בלתי סביר לדרישות הבנק ולגרור את הבנק והקפיא את חשבונך.. במקרה כזה, אנו ממליצים לפנות לשיחת ייעוץ חינם ע"מ לבחון המקרה ולמסור תשובה מדוייקת יותר. בברכה, איתי ברכה, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון