ד

העברה בנקאית לחשבון מוכר רכב כאשר אחותי רכשה את הרכב בפועל, הכסף ממנה (לאחר הלוואה) יוחזר אלי בהעברה לחשבון - עד כמה בעייתי?

שלום רב, אחותי רכשה רכב וביקשה ממני להעביר את הסכום למוכר עד שתאושר לה הלוואה, העברתי ממני 80K ישירות לחשבון המוכר באמצעות העברה בנקאית, בתקופה הקרובה אחותי תקבל את ההלוואה ותבצע העברה בנקאית ממנה לחשבון שלי או לחילופין ישירות ממקור ההלוואה אלי (אוצר החייל) האם המהלך תקין? האם ישנה חובת דיווח לרשות לאיסור הלבנת הון? האם אני אדרש להסברים? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! ככל ואכן הנתונים מדוייקים מדובר בהעברה חוקית ולגיטימית ואין כל חשש ו/או צורך בדיווח. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון