עמית

מכר שלי מארה"ב מעוניין לתת לי הלוואה של 300,000 $ לצורך הבראת החברה שלי בארץ. אני תושב ישראל. וההלואה תעבור מחשבון שלו בחו"ל לחשבון שלי בארץ.

שלום רב, מכר שלי מארה"ב מעוניין לתת לי הלוואה של 300,000 $ לצורך הבראת החברה שלי בארץ. אני תושב ישראל. וההלואה תעבור מחשבון שלו בחו"ל לחשבון שלי בארץ. מה המסמכים שאני צריך להמציא לצורך ההלואה וכדי שלא יחשבו שזה לצורך הלבנת הון. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! סביר שהבנק יבקש ממך רשימת מסמכים ארוכה שאינה ממצה ובכל עת ידרוש מסמכים נוספים. מציע להגיע לייעוץ פרטני ולקבל מידע בדבר המסמכים שעליך להכין וכן הסכם ההלוואה. נשמח לעמוד לרשותך במספר 03-5522275

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון