אלון דנין

העברת כספי מכירת דירות בארה"ב לתושב חוזר

שלום. קרוב משפחה שלי שוהה בארהב כ-30 שנה באופן לא חוקי והחליט לחזור לארץ. ברשותו 2 דירות סטודיו אותן הוא חייב למכור. הדירות חוקיות למהדרין ושולם עליהן מס הכנסה. האם יש בעיה להעביר את כספי המכירה בצורה נקיה, כמו העברה בנקאית, Western Union וכן הלאה? מה צריך לעשות? שווי הדירות לא עולה על 400,000$. תודה!

עו"ד איתי ברכה

אלון שלום, מדובר בשאלה מורכבת אשר לא ניתן לענות עליה כראוי על רגל אחת. אנו מזמינים אותך להתקשר למשרדנו בכל עת ולקבל מאיתנו בשמחה ייעוץ מפורט בנושא.

אלון דנין

תודה על תשובתכם. מהו מספר הטלפון?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון