עורך דין שמחה

פתיחת חשבון נאמנות לחברה זרה והעברת כספים מחו"ל

שלום, היני מעוניין לפתוח חשבון בנאמנות עבור חברה זרה אשר התאגדה ביו"ש. שני בעלי המניות הינם אזרחים, תושבים ישראלים. בעתיד, כספים רבים יגיעו מארה"ב עם כל ההצהרות והגילויים הנדרשים. הבנק שלי לא יודע איך להתמודד עם הסוגיה של חשבון נאמנות לחברה זרה ולכן, סירב. אשמח לקבל הפניה לסניף בנק עם ניסיון בסוגיות אלו.

עו"ד איתי ברכה

עורך דין שמחה שלום, מדובר בשאלה מורכבת אשר לא ניתן לענות עליה כראוי על רגל אחת. אנו מזמינים אותך להתקשר למשרדנו בכל עת ולקבל מאיתנו בשמחה ייעוץ מפורט בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון