אתי

הנחה ברצף השנים בדמי ארנונה עבור נכה

אנו עוסקים בתושב שיש לו בעיות נפשיות ונכה פיזית 100% לא יודע קרא וכתוב. התושב נכה משנת 1994 מועצה מקומית נתנה לנכה של הביטוח לאומי 80% הנחה אבל לא ברצף בשנים2000-2003 ניתנה הנחהשל 80% בשנים 2004-2007 לא ניתנה לו ההנחה אשר הוא זכאי לה. ובשנים 2008-2014 ניתנה הנחה כדין. מח הגבייה טוענת כי אין הנחות ע"פ חוק רטרו האם זה נכון? לענייננו כאשר בטעות לא ניתנה ההנחה. התושב לא צריך להפגע.

עו"ד נמרוד לנגר

הרשות צודקת אבל כדאי לבוא למנהל הארנונה ולהגיע להסדר לאור המקרה האנושי. בהצלחה

עו"ד נמרוד לנגר

הרשות צודקת אבל כדאי לבוא למנהל הארנונה ולהגיע להסדר לאור המקרה האנושי. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה