עו"ד ירון דיין

תשלום ארנונה לחניה לרכב ,ומחסן מתפרק (הום סנטר)

לפי הצו בבית משותף שאינו קוטג או דו משפחתי לא משלמים על השטח בקומת העמודים המשמש לחניה. לא נראה שכך הדבר. גם לגבי המחסן לכאורה חייב אם ממש הולכים לצד המחמיר.

לירם תמר

שם תוכן הודעה:תשלום ארנונה לחנית רכב. 1. מדובר בבית פרטי 2. בשטח ברוטו שנמדד כתוב חניה מקורה . 3. החניה אינה מופיעה בשטח לחיוב נטו 4. החניה פתוחה משני צדדים בלבד . 5.אם אסגור אותה בחלונות הזזה משני הצדדים הנותרים , האם עלי לבקש רישיון מהעיריה 6.אם בכלל יינתן? 7. ואז מדובר בתוספת נטו לשטח הבית נטו?

לירם תמר

שם תוכן הודעה:תשלום ארנונה לחנית רכב. 1. מדובר בבית פרטי 2. בשטח ברוטו שנמדד כתוב חניה מקורה . 3. החניה אינה מופיעה בשטח לחיוב נטו 4. החניה פתוחה משני צדדים בלבד . 5.אם אסגור אותה בחלונות הזזה משני הצדדים הנותרים , האם עלי לבקש רישיון מהעיריה 6.אם בכלל יינתן? 7. ואז מדובר בתוספת נטו לשטח הבית ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה