משפטי– זאפ
משפטיפורומיםארנונהביקורת מחלקת ארנונה בנכס

מנהלי הפורום

עו"ד יצחק יונתן

עו"ד יצחק יונתן

מנהל תחום ארנונה, עו"ד יונתן יצחק הנו בעל ותק וניסיון של 15 שנים בטיפול בחיובי ארנונה של עסקים, הגשת השגות, עררים ועתירות מנהליות בתחום המיסוי המוניציפאלי בכלל ובפרט בנושא ארנונה עירונית.

קביעת פגישה
0554304340
חזרה לפורום

ביקורת מחלקת ארנונה בנכס

ליא
ליאור לזר

מה הכללים והתקנות המחייבים את מחלקת הארנונה בבואה לבצע ביקורת יזומה בנכס? האם יש חובת תיאום מקדים עם בעל הנכס או מחזיק הנכס? האם זה תקין שקביעת הארנונה תתבצע מבלי שבוצעה בפועל ביקורת בתוך הנכס?

RE:
נמר
נמרוד לנגר, עורך דין

ישנה פסיקה רחבה ותביעות יצוגיות בנושא. בכל מקרה הספרים אכן נקבעו כבית מלאכה במספר עיריות. חשוב לקרוא את החלטות הפסיקה לאור צו הארנונה הספציפי בעירייתך.

RE:
נמר
נמרוד לנגר, עורך דין

הכללים לחקור ולדרוש נמצאים בפקודת העיריות והם נותנים לעירייה סמכות רחבה וגם ללא תיאום. כמובן הכל צריך להתפרש לאור חוקי יסוד וחוקים אחרים ולכן ההוגנות של העירייה צריכה להשמר