אריה שורצמן

תביעה על ארנונה שאושרה ובוטלה

ארנונה אושרה ובוטלה . האם אפשר להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות?

עו"ד לנגר נמרוד

אריה נכבד שלום, אם ארנונה שולמה ולאחר מכן בוטלה נראה כי אתה זכאי להחזר. פנה למחלקת גבייה בעל פה ובכתב ואם יסרבו בעפ ובכתב אז תוכל לחזור אלי ואשמח לעזור לך לא מדובר בתביעות קטנות על פי רוב אלא בעתירה מנהלית

אריה שורצמן

הארנונה אושרה פעמיים .פעם ראשונה ע"י מנהל הגביה ומנכ"ל העירייה . פעם שניה בעזרת נציבות תלונות הציבור . היועץ המשפטי מאשר כי ההנחה ניתנה כדין ללא התניות .בסופו של יום ההנחה בוטלה והליכי גביה ממשמשים ובאים . מנהל הגביה דוחף מקלות בגלגלים .בשלב זה הבקשה עומדת ותלויה בועדת ההנחות .מועד כינוסה לוט בערפל .אשמח לקבל את עזרתך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה