רייצל

פיצויי פיטורין לאחר לידה

ילדתי בתאריך 1.4.18 ובאמצע חופשת הלידה הודעתי למעביד כי אאריך אותה עד לתאריך 1.9.18. בפועל בתאריך 29.7.18 הודעתי למעביד כי אני מתפטרת לצורך טיפול בילד מאחר והציעו לי עבודה עם היקף שעות נמוך יותר משמעותית (מ- 8.5 ל-6 שעות ביום) במשכורת גבוהה יותר, אציין כי המרחק מהבית לשני המקומות פחות או יותר זהה, באותה הזדמנות הציע לי המעביד לעבוד את אותן שעות אך במשכורת הרגילה (מה שאומר שהשכר יקטן משמעותית יחסית להיקף השעות), האם אוכל לתבוע פיצויים? (יש לי וותק מעל שנה)

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

כן, התפטרות למען טיפול בילד אינה מחייבת לקבל את הצעת המעסיק.