לאה

קיצור שעות עבודה בהריון

קבלתי אישור של רופא תעסוקתי לקיצור שעות עבודה בהריון , המעסיק שלי טוען שהוא לא חייב לשלם לי את השעות מימי המחלה שלי ואכן במשכורת חודש זה ירדו לי שעות כי עבדתי לפי האישור של הרופא התעסוקתי, בינתיים בגלל שהמעסיק לא משלם לי יצאתי לחופשה על חשבון ימי החופשה שלי כי אין לי יכולת בריאותית לעבוד יותר מ5 שעות (במקום 7 שתמיד עבדתי) אודה אודה לתשובתך הדחופה האם אכן ע"פ החוק המעסיק חייב לשלם את השעות האלו? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

כמובן, אם יש ימי מחלה צבורים זה אמור לרדת מצבירת המחלה. ראי סע' 3 לחוק דמי מחלה.

לאה

תודה על תשובתך, הראיתי לבוס שלי את החוק הזה והוא טוען שהחוק אומר שהוא לא חייב לשלם את השעות החסרות על חשבון ימי המחלה והוא הציע לי דיל שאני יעבוד 6 שעות (במקום 5 שזה האישור שהרופא נתן לי) ואז את השעה השביעית הוא ישלם לי ע"ש חשבון ימי המחלה שלי, האם זה חוקי ההתנהגות שלו? תודה מאוד!