הריונית

אחזקת רכב בשמירת הריון.

שלום, עובדת ברשות מקומית עם ותק ומדור כולל זכויות כגון אחזקת רכב (תשלום שנתי חובה מקיף ורשיון רכב) נמצאת בשלב זה בשמירת הריון והמעסיק משסרב לשלם לי את התשלום בגין אחזקת הרכב. מה זכויותי בנושא? תודה מראש ושבוע מקסים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לא ברור מהשאלה האם מדובר בתשלום החודשי של דמי אחזקת הרכב או בתשלום השנתי. יש לבדוק האם גימלת שמירת ההיריון שאת מקבלת כוללת את התשלומים עבור הסעיפים הללו או לא. על פניו נראה כי אם מדובר בתשלומים השנתיים המעסיק אמור לשלם אותם גם בתקופת שמירת היריון.