לנה

קבלת בונוס במהלך חופש לידה

שלום, אני ילדתי בחודש מאי וכרגע אני בחופשת לידה. קיבלתי מידע שהמעסיק החליט לשלם בונוס בגין העבודה בשנת 2018 (אני עובדת במקום משנת 2015 ברצף). את הבונוס אמורים לקבל ב 1/9/2019 עם המשכורת. אני כאמור לא מקבלת משכורת בחודש זה עקב חופש הלידה. השאלה היא האם אני זכאית לבונוס זה? במידה וכן מתי אני אמורה לקבל אותו, כמו כולם בספטמבר או שרק עם חזרתי לעבודה? (במידה ורלוונטי, אני מתכוונת להמשיך את חופשת הלידה למשך חצי שנה). תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

מאחר ומדובר בבונוס על שנת 2018, אין שום סיבה שלא תקבלי אותו כמו שאר העובדים. אשר למועד התשלום, אפשר לשלמו כעת או כאשר תחזרי לעבודה. פני למעסיק ובררי.