בת-אל

יציאה מוקדמת לחופש לידה

אני עובדת בשתי עבודות אחת בבוקר והשנייה אחר הצהריים בעבודה בבוקר אני לא עובדת פיזית וזה פחות קשה. בעבודה השנייה אני עובדת מאוד פיזית והמנהלת ממש לא מתחשבת ומעבירה אותי כמחליפה למרות שהיה לי גן קבוע שנה שעברה. השאלה היא כזאת האם אני יכולה להודיע לה על יציאה לחופשת לידה מוקדמת (צריכה ללדת עוד שבועיים בע״ה) ובעבודה הראשונה של הבוקר לצאת לחופשת לידה רק אחרי הלידה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לצערי לא ניתן לעשות זאת שכן לא ניתן לצאת לחופשת לידה ולהמשיך לעבוד במקום אחר. ניתן לצאת לחל"ת (חופשה ללא תשלום) ממקום העבודה האחד ולהמשיך לעבוד בשני עד למועד הלידה.