אילנה

חזרה מחופשת לידה ליום ולחזור חזרה לחופשת לידה

חזרתי לעבודה ע"מ העלאת במשכורת ניסיתי לדבר לפני כן טלפונית אך אמרו לי שנדבר בפגישה הראשונה לאחר החזרה לעבודה בצורה מסודרת אבל בשיחה התעלמו מנושא זה אז אני העלתי נושא זה ואמרו לי שכרגע זה לא אפשרי ,אולי עוד חודשיים שלושה אך אני אינני מעונינת גם אי אפשר לסמוך על זה אני יכולה לחזור לחופשת לידה כדי שבנתיים אחפש עבודה אחרת??

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

אם כבר חזרת לעבודה לא ניתן לבצע "פניית פרסה". במידה ואינך מעוניינת להמשיך לעבוד ועדיין לא חלפו 9 חודשים מיום הלידה, באפשרותך להתפטר לשם טיפול בילד, תוך מתן הודעה מוקדמת להתפטרות בהתאם לחוק, ולהתחיל לחפש עבודה אחרת. התפטרות זו מזכה אותך בפיצויי פיטורים במידה והשלמת ותק של מעל שנה.