אורפז

הריון עוקב ולאחר מכן פיטורים לא כדין

היי נכנסתי להריון בזמן החופשת לידה שלי וביקשתי בסיום החופשת לידה לחזור לעבודה אמרו לי שאוכל לחזןר רק לתקפיד אחר משהו שלא הסכמתי לבסוף הם פיטרו אותי ב60 יום הגנה שלי ושלחו לי תלוש גמר אני חןתמת אבטלה כי הייתי בחלת ממרץ וביולי ילדתי אז קיבלתי דמי לידה (לפי החישוב של התחושי שכר שלי) האם אני זכאית לדמי לידה רגילים כמו הלידה הקודמת או בגלל הפיטורים זה יפגע בי או בגלל החלת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הדר פלד טל

לפי התיאור שלך הפיטורים שלך אינם חוקיים. מומלץ לפנות ולקבל יעוץ לגבי כך. לשאלתך, אם נכנסת להיריון בזמן חופשת לידה זה נקרא היריון עוקב ותהיי זכאית לדמי לידה בלידה הבאה על יסוד ההכנסה שלפני הלידה הקודמת, גם אם לא תחזרי לעבוד.